VLADALEX CONSTRUCT SRL

Societatea SC VLADALEX CONSTRUCT SRL, infiintata in anul 2002, este specializata intocmirea certificatelor energetice, proiectarea instalatiilor sanitare, incendiu, incalziri, climatizare-ventilatii si electrice aferente cladirilor civile, industriale si cladiri monument istoric la toate fazele, respectiv: DTAC, PTH, DE.
De asemenea se asigura si realizarea planurilor de retele edilitare la fazele PUZ PUD – precoordonare si planuri de coordonare retele.

Societate comerciala atestata ANRE tip Bp – instalatii electrice

In afara de proiectarea de instalatii sanitare termice si electrice, se asigura prin angajatii societatii:

  • Atestat ANRE gradul IIA+B, instalatii electrice - ing. Vlad Gabriel Mares
  • Inginer verificator (B5) Min. Culturii Is, It si Ie si inginer specialist instalatii pentru cladiri monument istoric - ing. Ioan Mares
  • Inginer specialist Min. Culturii(D5) Is, It si Ie instalatii pentru cladiri monument istoric - ing. Vlad Gabriel Mares
  • Inginer verificator Min. Culturii(B5) Ie instalatii pentru cladiri monument istoric - ing. Vlad Gabriel Mares
  • Auditor energetic gradul I – AE ci - ing. Vlad Gabriel Mares
  • Inginer atestat echipare edilitara RUR G1 - ing. Vlad Gabriel Mares
  • Verificare MLPAT cerinta Ie, nivel I - ing. Vlad Gabriel Mares
  • Verificare MLPAT cerinta It, nivel II - ing. Vlad Gabriel Mares
  • Verificare MLPAT cerinta Is, nivel II - ing. Marian Avasiloaiei
  • Dirigentie de santier si resposabil tehnic cu executia - ing. Marian Avasiloaiei

Societatea are 4 angajati permanenti cu vechime in proiectare instalatii.

100%

Eficienta

Ne asiguram clientii de un angajament ferm pentru a solutiona toate situatiile aparute, in cel mai scurt timp, indeplinind cu exactitate toate procedurile in acest sens si cautand sa fim cu un pas inaintea tuturor.

100%

Seriozitate

Conducem toate relatiile de afaceri corect si onest, evitand intotdeauna conflictul de interese, preocuparea societatii noastre fiind ca intotdeauna sa primeze succesul clientiilor nostri. Asiguram clientii de indeplinirea procedurilor cu exactitate, venind in ajutorul acestora.

100%

Promptitudine

Raspundem clientiilor nostri cu promptitudine si profesionalism, cautand intotdeauna cele mai bune solutii, care vin in intampinarea nevoilor si problemelor care pot aparea. Serviciile noastre le prestam in schimbul unor preturi foarte avantajoase, urgentand procedurile (unde este cazul) si predand documentele aferente proiectarii in domeniul instalatiilor pentru constructii.

100%

Experienta

Suntem o echipa cu experienta si cunostiinte relevante in domeniul instalatiilor, ce are in componenta sa persoane foarte bine pregatite, ce sunt in masura sa asigure servicii de consultanta si proiectare in domeniul instalatiilor pentru constructii, la cele mai inalte standarde si in concordanta cu legislatia in vigoare. Venim in sprijinul dumneavoastra prin colaborari cu specialisti din domeniul constructiilor.

Formular Contact

Completati formularul si o sa va contactam in cel mai scurt timp.

Inchide Meniu